Aktuellt Swimrun i Hellas 2019

Välkomna till säsongen 2019!

Hoppas innerligt att alla har haft det så bra som möjligt under vintern och kan möta säsongen 2019 utan skador och starkare än någonsin!

Antalet tävlingar under kategorin Swimrun fortsätter öka och därför blir det inte lika sorgligt att behöva meddela ett kraftigt reducerat antal tävlingar under Rosenbaums flagg 2019 i Hellas.

Studier med tillhörande praktik gör att vi satsar allt på två datum i år 2019:

  • 6 juni 
  • 22 augusti

Vi vill så himla gärna att så många som möjligt möter upp oss och firar av två rejäla swimrunhyllningar dessa två torsdagar!! Boka in 6 juni kl 19 samt 22 augusti kl 18 för årets mest effektiva, roligaste och starkaste träningstävlingar!

Vi ses då! // Erika och Maja

Information

Swimrun i Hellas är en tvåvarvsbana där varje varv består av 3 km löpning i varierande terräng och 1 km simning uppdelat på två simsträckor. Deltagaren registrerar sig en halvtimme före start och tar emot en numrerad badmössa. Mössan används under loppet och lämnas vid målgång för att användas vid utlottningen av priser.

Banan är markerad men vi går igenom den vid kartan fem minuter före start. Efter passet bjuds det på kaffe och hembakat under glatt mingel och prisutdelning. Alla är välkomna att vara med och det är ett populärt event både för nybörjare, motionär och elit.

Plats: Hellasgården
Vad: Träningstävling Swimrun
Utrustning: skor och våtdräkt

I startavgiften ingår:
– medverkan i loppet
– energi och energidryck
– kaffe/te + hembakat vid målgång
– prislotteri

Vi ses kl 19 och bränner av starten kl 19.30 i juni. I augusti, när solen går ner tidigare, ses vi kl 18 med start kl 18.30. Som vanligt blir det kaffe och hembakat till alla deltagare efter målgång då vi också lottar ut grymma priser.

Tänk på att tävling är bästa träning och känslan efter att ha gjort allt man kan är oslagbar!

Loppet är en tvåvarvsbana på totalt 6 km löpning och 2 km simning. Numrerad badmössa delas ut i starten och lämnas åter i mål. Utrustning är valfritt. Du behöver inte köra loppet i lag.

Swimrun i Hellas arrangeras av Erika Rosenbaum med partners som står för energi och priser

Varmt välkomna till grymma kvällar i Hellas!